Wie ben ik? 2020-12-07T11:32:30+00:00

Over mij

Mijn naam is Esther, geboren in 1979. Met mijn man en twee zonen woon ik in Lelystad. Ik ben dol op reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Mijzelf blijven uitdagen en mijn medemens te laten groeien vind ik heerlijk.

Ik heb een grote passie voor kinderen, vandaar dat ik in 2006 tot 2019 mijn eigen kleinschalige kinderopvang had. Dit deed ik met enorm veel plezier en met een enorme drive. Hierin heb ik veel ontmoetingen gehad met allerlei verschillende manieren van opvoeden, ontwikkeling van kinderen en gezinnen.In 2019 starte ik een nieuw hoofdstuk, werken op een net gestarte kinderopvang. Mijzelf blijven ontwikkelen is voor mij hierin een must. Ik heb dan ook in de afgelopen jaren heel wat cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd. Denk hierbij aan SPW3, PW4, babyspecialist, aandachtsfunctionaris, gezonde voeding, kinder EHBO, kind tekening lezen, puberbrein en twee jaar Magie van kindercoaching.

Voor persoonlijke ontwikkeling heb ik onder andere Master your mindset, Your roadmap to success & happiness, De 13 manen, lomi lomi masseren en mindfulness gevolgd.

Hierin heb ik ontdekt dat kinderen en gezinnen meer ondersteuning nodig kunnen hebben. Communiceren bestaat uit 93% non verbale communicatie, 7% van onze totale communicatie bestaat maar uit woorden. Mijn manier van coachen is je hiervan bewust maken. Je vertelt iets maar praat jouw lichaam dezelfde taal? Het is een bewustwording dat onze zintuigen ons beïnvloeden met onze emoties.

Als moeder en partner, weet ik hoe druk een gezin kan zijn. Ik heb altijd gewerkt en studies gevolgd. De druk van de dagelijkse klusjes in huis, oudergesprekken op school, sociale vriendschappen onderhouden; als geen ander weet ik hoe zwaar het soms kan zijn. Ik heb mij ook weleens wanhopig gevoeld maar ik weet ook hoe de ontspanning voelt als het allemaal goed verloopt. Hierin is een goede planning en heldere, eerlijke communicatie zo belangrijk.

Jij&Es is een combinatie om jullie weer bewust te maken van eigen patronen en handelingen. Mijn doel is jullie ondersteuning te geven waar nodig is, om inzichten en handvatten te bieden. Elkaars mooie kanten belichten en jullie mooie ik te laten stralen. Samen de wereld als team weer aan te kunnen.

Liefs Esther