Tarieven 2020-12-09T18:08:11+00:00

Tarieven

Kennismaking

Tijdens een kosteloos, vrijblijvend telefonisch gesprek maken wij kennis. Hier bespreken wij kort waar jullie in vastlopen, jullie zorgen en verwachtingen. Als het van beide kanten goed voelt stuur ik via de email een ontmoetingsformulier toe.

ONTMOETingsgesprek

Tijdens dit gesprek, ontmoeten wij elkaar echt. Bij jullie thuis of bij mij aan de eettafel. Wij bespreken het ontMOETingsformulier op een ongedwongen manier. Hier is ruimte om even niet de perfecte ouder te MOETEN zijn maar gewoon jezelf. Waar loop jij tegen aan, het gezin en jullie kind. Wat hebben jij en je kind nodig? Deze hulpvraag gaan wij samen concreet maken. Ik leg mijn werkwijze uit en beantwoord uiteraard eventuele vragen.

Coaching

De eerste ontmoeting(en) draaien om het bouwen van een vertrouwensband. Pas wanneer een kind zich veilig en op zijn gemak voelt kan het zichzelf volledig uiten. Samen kijken wij naar de hulpvraag, klopt deze ook voor het kind? Het traject is maatwerk en is afhankelijk van verschillende factoren maar mijn streven is om het traject zo kort mogelijk te houden. Samenwerking en in gesprek blijven met elkaar is belangrijk, hierdoor geef ik mogelijk opdrachten mee om thuis mee te oefenen. Zo groeit je kind, jij als ouder en het gezin wordt sterker. Ik coach daar waar het kind zich het fijnst voelt, thuis, in de natuur of bij mij in mijn praktijkruimte. Dit bespreken wij uiteraard vooraf. Als het kind nog te jong is voor coaching begeleid ik jullie als ouders.

Iedere situatie is anders, ieder gezin en ieder kind. Hierdoor is er dus geen vast tarief. Ik maak maatwerk prijzen , hierdoor is het transparant en overzichtelijk. Wat is er nodig, wat kan ik aanbieden en wat zijn de eventuele kosten hiervoor. Alles in overleg en pas na goedkeuring, start het coachingstraject.

Fijn om te weten

  • Coaching is geen therapie. Ik kijk naar het hier en nu en waar willen jullie naar toe. Ik ga niet grondig aandacht geven aan de oorzaak van de problemen.
  • Labels, stempels of predicaten‚Ķ.ik kijk naar het kind, het gezin en wat hebben jullie nu nodig.
  • Er is geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Indien gewenst neem ik contact op met de docent of mentor van jullie kind om tot een optimaal coaching traject te komen.
  • Het kan mogelijk zijn om het coaching traject te betalen vanuit het PGB, kijk voor de voorwaarde en informatie op www.pgb.nl
  • Mail en telefonisch contact tijdens het coachingtraject.
  • Een belangrijk aspect is wederzijds vertrouwen. Wat wordt gedeeld tijdens onze gesprekken deel ik niet met derden zonder jullie schriftelijke toestemming. Uitzondering is als het kind of een ander in gevaar is.
  • Ook wat het kind deelt tegen mij is vertrouwelijk. Uiteraard bespreek ik wel de vooruitgang.